Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är en krokig linje dragen mellan a, b och c och ibland försvinner den utanför de uppdragna gränserna, men sedan dyker den upp igen när och var man minst anar det


Yachtmarker



På sjön ser man inga gränser
ändå finns där vissa begränsningar

man får inga vingar av
att dricka läsk med citronsmak och ingen
blir simmare på elitnivå
av att dricka alkohol när de är på sjön

utan alkohol i blodet ser, hör och upplever
du naturen så mye bättre
samt glömmer dig själv på kuppen

där finns så mycket att se och uppleva
att någon förfilm i form av reklam
för andra förlustelser ej krävs

skrikiga fåglar får en förstås stå ut med
och att fiskarna då och då sticker upp
nosen ur vattnet för att dra ett andetag
eller två, för fisk finns där fortfarande
trots att det sägs att botten
som är nådd också är död




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP