Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
önskar inget mer, av ulrika rydin, inspirerade texten är något förlängd för att passa formatet


Kritik på en text (198)





jag som har s
vårt för texter
med bara ett

eller två ord
på varje rad
och med låååånga

mellanrum tycker ändå
att den här
texten gick att

läsa, ungefär som
måltiden man bjöds
furstligt på gick

ju ändå som
att äta, vilket
inte är fel




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP