Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskler som går på viljestyrka och alkohol, utan väg eller mål

Jag ville vara stark, väldigt stark
I både kropp och sinne
Så jag skalade av trädets bark
För att se vad som doldes där inne
Det är inte som det ser ut
Och sanningen är att jag är svag
Jag orkar inte kämpa, jag längtar efter ett slut
Jag vill inte vakna och se att det är en ny dag
Till skillnad från trädet är jag inte stark på insidan
Jag är tom och trasig inuti
Men man får inte visa den svaga sidan
Jag ser framtiden förbi
Vi hoppar över ett steg,
Varför inte bara hoppa över livet
(Det är ändå bara en grym lek)
Och genast ta det stora klivet?
Jag har inga stadiga rötter
Jag står på ojämn mark
På mina bara fötter
De håller inte upp mig, jag är inte stark
Mina muskler går på viljestyrka och alkohol
Utan väg att följa och utan mål
Vart tog känslorna vägen?
Kärlek, lycka, de är bara en sägen.

Vill du leva? Styrka krävs
För vi är de svaga, vi är de som kvävs
Vi var de som aldrig log
Inga ansiktsmuskler att le med
Vi var de som dog




Övriga genrer av DrownedDoll
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:07



Bookmark and Share


  Lotti
tyvärr känner jag igen det du lyckats fånga i din text
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

DrownedDoll