Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna.


Hemska lilla värld

En hemsk tid.

Vad har vi gjort med våran värld?
Varför har det blivit såhär? En värld
fylld av hat mot andra kulturer, en
värld fylld av krig och brottslighet.

Vi borde förända den så bra vi kan.
Ingen vill ha det såhär, världen ska vara
en säker plats för alla, även för alla
irakier här i världen, även för alla
muslimer.

Hjälp mig att förändra världen till
något bra, något säkert. Där alla lever
säkert, där inte mord finns, där inte
krig finns. Hjälp mig att göra världen
till en bättre plats.




Övriga genrer av Sazz.
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-09-16 08:55



Bookmark and Share


  Sazz.
Kommentarer skulle vara roligt ;)
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sazz.
Sazz.

Mina favoriter
Nu är jag död