Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I det du inte riktigt behärskar kan du ses som att ha tummen mitt i handen, men i det du förvärvat en smula skicklighet är du istället en kraft att räkna med


Gåta - egenskapligt





Ledtråd
Fläckvis talang

Svar
Ibland är man fenomenal




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-04-18 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP