Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omskrivning av en text jag skrev när jag var något över tjugo år, samtidigt parafras på en sång, här i en skön blandning (i sången är förstås namnet egentligen Alexandra)


Parafras på en sång




o o o, Cassandra
du har ingen häst

men o o o Cassandra
du är ändå bäst




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP