Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig

Din beröring gör mig spyfärdig!

Din beröring gör mig illamående.

Du får mig att känna mig beroende, klen....


Oren.......

Du rör mig på ett sätt du inte borde, du inte får!

Du rör mitt inre, du rör mitt allt.........

Du får mig att känna mig mänsklig. Nej! som en gud!

Men när du tar bort din hand blir jag ett sandkorn, jag blir intet.........


RÖR MIG INTE!!!!!


Du får mig att tro på sånt som aldrig blir........




Övriga genrer av Absinius
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-09-16 22:56



Bookmark and Share


    Vinterblomma
så naken och sann.
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Absinius
Absinius