Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förnimmelse haiku av ILona inspirerte


Kritik på en text (206)





...som en fläkt av Indien, kanske
att man i Japan fortfarande strider
för att kunna söka patent på curry

vilket skulle hindra alla
från att använda just curry
utan att betala licens till någon i Japan
hur fånigt det nu än verkar

amerikaner vill ju söka patent
på att för cancer
undersöka kvinnors bröst...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-04-20 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP