Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om hur du kan se på ensamhet, observera att bilden inte har med själva texten att göra, den är dessutom inte tagen i Oslo, eller för den delen, i Tjeck-Oslo-vakien


Renstiernas gata 6






Ensam med din vän… …
är du inte för dig själv

Ensam med din vän
är du inte heller ensam

Om du är ensam
är du i ditt eget sällskap
oavsett du har en vän eller ej

Om du är ensam
är du kanske bara själv
i så fall i det bästa av sällskap
ditt eget




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-04-21 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP