Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ordlek för alla som minns tallriksunderläggen med historien om forna dagars bespisning av mindre bemedlade, beskrivna av Albert Engström…


Ett stycke historia








Kan just undra
om särskrivningen nått
Göteborgs området och

hur det i
så fall skulle
kunna låta där

De Kålle Tage't

Om det som
på T-centralen i
Stockholm länge gick

under benämningen ’Hyllan’
ja, det hette
så, det matstället




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-22 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP