Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag börjar få fräknar nu.


Rosa solrosor i min trädgård

Pollennätter skaver mot ögats blå rand. Jag har ett par manshänder mot mitt bäcken, väntandes. Han med händerna, denna Någon jag ännu inte träffat, ska få lägga näsan mot min kind och känna fräknar av sommarsol och smultron mot sin hud. Och jag ska skratta och köpa en vit klänning med spets och dansa barfota i hans trädgård.
Även sommarmalvan ska till sist säga sitt.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 09:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Avundas honom denna fantastiska upplevelse som du beskriver på ett så varmt och mysigt sätt.
2009-04-28

  blaite
Så bra..
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex