Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innehållet i denna text utannonseras endast på detta sätt ~molnspanare~ inspirerade till denna med sin text 'rädsla' om bilden som illustration, jag sökte förgäves en adam med äpple men fick nöja mig med en eva med banan, sorry


För er information


...förbjuden frukt är inte till för att ätas
genom att fästa ett dödskallemärke på äpplet
efter att adam och eva frestades att äta av det
har denna varning som tur är fått kunskapen
att bannlysas från mänskligheten under all tid
från dess bäst före datum...

...även andra äpplen och frukter
går dessvärre en tynande försäljning till mötes
man får hoppas på att när fisken är slut i haven
man kommit att odla omega i laboratorium
för att inympas i äpplen för att få fart
på försäljningen och därmed också
konsumtionen igen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-29 01:56



Bookmark and Share


    Ling
Hahaha! Jag är ledsen men bilden och ingressen tar helt över. Kan inte sluta skratta.
2009-04-29

  Dorian
smart måste jag säga
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP