Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till slut ska vi ändå bli vänner. Det vet jag.


Att fira sin självständighet

Jag har firat min frihet i två dagar nu, nu när jag förstår att du inte tänker höra av dig. Det är för min skull också, det vet jag, och jag önskar jag inte hade så stora behov att strö ord av sockersöta minnen och nattsvarta dunkla gränder runt mina fötter. Mina vänner har för länge sen slutat vara ärliga, jag har förmåga själv att tänka på vad som är bra och dåligt - jag behöver inte någon som säger det jag redan vet. Till slut ska jag ändå se tillbaka på det här och skratta, glatt och förtvivlat över allt som kunde ha varit och allt som jag nästan höll i mina händer. Dina armar är ännu sarjade.

Jag önskar det gick att bära dig.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 11:30



Bookmark and Share


  Spir@
Vemodigt om sorgen att behöva gå ensam. Men ändå ser jag ljuset...
2009-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Lindyboots!
Du är "värre" än amerikanerna med sitt 4th of July!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex