Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fram för familjen! I alla dess former!


Din familj

Familjen är vår grund, i samhället. Det som skapar oss, det som formar oss och det som gör dig till den du är. En familj är mycket mer än en mor och en far, två syskon och en kusin i Lund. Det är de du andas genom, de du växer ifrån och brevid och de du gråter med när allting är förbi och oförlåtet.
Till slut ska vi ändå samsas, och hålla varandra i handen när det blåser hårt och när det stillnar.
Jag har en vän, som bor i kollektiv. De har skapat en egen familj, bestående av en konstnär och en kock, en student och en förvirrad tysk. Och en kanin som heter Ibsen.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 17:01



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Håller med
2009-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner till en storfamilj som en gång stod under ledning av en som hette Imsen.

Men jag tror på kärnfamiljen: mamma, pappa, barn.
Även om man bor i storfamilj.
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex