Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tränar int längre som jag en gång gjorde, då kunde jag stå framför spegeln och försöka kamma mitt skitiga hår till liggande istället för att orka ta mig ett bad istället för att bemöda mig om att komma i tid till min träff med chefen på jobbet


OS-is II





Det är svårt nog att springa från sig själv
ändå försöker människan ofta springa
ifrån sina problem också

kanske något för kommitén för OS
att tänka på när de tar in nya grenar
på det internationella planet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-01 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP