Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det heter toner den där trumman som sitter i en skrivare som bara skriver svart, till skillnad från sådana där patroner som kan innehålla färg


Elak jävel blues (usel text till ännu sämre toner, i min skrivare)







Jag är en elak jävel och jag håller hus
det är inte måndag morgon
eftersom det är kväll
och supen den har jag tagit
från en jävel som är så jävla snäll

jag säger dig mänska
det är inte måndag morgon
eftersom det är tisdag kväll
jag har stulit drickat och
förtjänar nog en jäla smäll

men jag har haft roligt i mina dagar
och det kan du fan inte ta ifrån mig
jag är en elak jävel och jag håller hus

det är inte måndag morgon
för det är fan i mig tisdag kväll
kom inte hit och spela Allan
kom inte hit och spela snäll




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-02 20:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
jäligt snyggt!!!och i morron äre söndag..smile
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP