Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det som att det jag jobbar för skulle kunna skitas i.


Ett glas med brus

Till slut ska jag ändå lyckas, men allt det där jag företar mig. Alla strider jag kämpat, mot mig själv och mina monster. I slutändan ska jag ändå tacka mig själv, för att jag tagit tag i min vikt innan vågen stått på något fyrsiffrigt, och jag ska sluta tänka att "vad händer om jag bara äter och skiter i det här" och köper hem stora kassar av ost som kallas brie och glass i stora lass?
Nä till slut ska jag växa upp och inse att jag inte blivit lurad som betalar Vasakronan flera såna dära tusenlappar i månaden för att få sova i ett vitt rum med plastgolv och jag ska inte sluta, nej jag ska inte sluta, att dricka vitaminer i ett glas med brus om morgnarna.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 09:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Brus är läsk på norska...

Är de där vitaminpillren bra eller överreklamerade?
Frugan brukar köra med dem.
2009-05-03

  stenen/ Yv Ericsson
En besvärlig strid det där, håll ut

Förlåt en dum fråga, vad har vasakronan för rum med vita golv?
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex