Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och i tanken var han nära.


Andas med mig

Och jag vill bli kysst av en man som bara en sådan man kan kyssas. Och jag vill falla i hans armar och känna knäna bli svaga när han biter mig i nacken. Och om hans händer råkar glida in under min tröja kommer jag inte hejda dem. Finner han en del av mig som reagerar på hans beröring så snälla sluta inte snälla och få mig att be och böna om mer så ska jag vara din, din tjej jag lovar. Jag kan lova så mycket, om du lovar att lyssna och när jag somnar får du gärna ligga precis sådär nära och sniffa mig i nacken. Och jag ska pilla dig i håret och kyssa dig ömt och jag ska skriva ditt vackra namn som telefonklotter i oändliga cirklar och rader utan slut.
Jag bara drömmer, jag vet om, om denna man. Men drömmar är hopp och utan hopp slutar jag andas.

Andas med mig.

In.

Och ut.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-03 21:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och när bollen väl är i rullning...
2009-05-04

  Måna N. Berger
Sluta för allt i världen inte hoppas! och varför skulle du göra det förresten? Sluta hoppas? En härlig tjej som du! Han kommer, var lugn..! :)
2009-05-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mmmm sensuellt och vackert
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex