Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så roligt när någon som träffade "rätt" person redan i gymnasiet slänger ur sig fina råd om hur man gör när man träffar någon.


När man minst anar det

De säger att när man minst anar det, så står han bara där. Så nu sätter jag mig här med en kopp te och tittar på ytterdörren. Är det brevbäraren mån tro? Eller nån hantverkare? Eller kanske grannen som går fel?

Vad spännande mitt liv blev helt plötsligt!




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 22:11



Bookmark and Share


  Spir@
*skrattar* Ja vem vet... Kanske dhl gubben me paket =) Vem vet...
2009-05-07

  Måna N. Berger
*skrattar* Ja vad kloka de är, de där som ger råd! Det är bara att vänta. Duka fram en kopp till, ifall du får "oväntat besök"! Har du inte Gevalia hemma? :)
2009-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Fascinerande...
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex