Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, utan dator kan man inte ens betala räkningarna.


Datorskräp

Jag blir så handikappad, när datorn inte vill fungera. I dagar har jag krånglat och trixat med dig, datorskräp. Jag har önskat mig en ny dator, av min far. En liten söt minidator vill jag ha, en sån där jätteliten för 2800 spänn. Hoppas önskan går i uppfyllelse för jag mår dåligt när jag inte får skriva. Det är i skrivandet mina tankar utvecklas, i skrivandet jag formas och blir den jag är. Välkomnar orden med mina tangenter, ni formas på tungan och föds på en skärm. Stanna hos mig, ord och meningar. Ni är mina barn. Mina älsklingar.
Stanna.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 21:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om ords vikt och värde väl berättat, likasom teknikens svagheter
2009-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Datorn är livsviktig. Håller med.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex