Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi blev vänner igen, som alltid blir vi vänner. Denna förbaskade vänskap.


Denna ljuva utskällning

Jag blev så glad, när du ringde och skällde på mig. Vi skulle inte höras och jag mailade dig, du blev förvirrad och arg och jag njöt av att höra din röst. Din ljuva röst - åh snälla bli arg igen! Ring och skäll på mig!!! Jag nästan gråter av glädje bara ring mig, skriv till mig, smsa mig, jag vill vara nära.
Jag känner hopp och närhet, istället för sorg och förtvivlan. Borde vara ledsen, men är glad. Fånigt glad, bara för att du finns.
Och för att du ringde.

Ring mig igen.

Snälla.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 22:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mas que nada...
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex