Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det räckte med ett samtal, så blev det såhär.


Välkommen och god natt

Nu ska jag snart gå och lägga mig och jag längtar. LÄNGTAR för när jag sluter mina ögon kommer du finnas där, i mina tankar är du där. Och du kommer smeka mina kinder och kyssa mina ögonlock och vid minsta tvivel suddar mina drömmar ut det som kallas oro - för du är ju nära. Såklart är du nära. Inget tåg till Stockholm går att ta tid på, när du ligger brevid och andas hopp över mitt förstånd. Över mitt vett. Över min sans. Välkommen, och god natt.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-12 23:32



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ack ljuva drömmar
2009-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Skönt med en dröm.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex