Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avslut är bra, det behövs. Det blir en process.


En tolkning av tillsammans

Ack ljuva frihet, som aldrig smakat godare än den jag firat idag med en klänning i svart. Med gråmönstrade blommor mot en svart bakgrund vandrar jag i lätta sandaler och bara ben mot en framtid ljusare än vår. Luften har aldrig varit svalare, din krage har aldrig varit vitare och utan varandra blir vi mer hela. Tillsammans är ett vackert ord. Låt oss vara det, på håll.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-15 16:55



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"att vara" skulle det stå!
2009-05-15

  Måna N. Berger
Tillsammans på håll, är ett sätt att var, kanske ett hållfast sätt..
2009-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Underbar dikt som passar ypperligt i maj!

Black is beautiful!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex