Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och du kan alltid ringa mig.


Vänskapens matematik 4

Jag hade aldrig anat, att vänskap gånger fyra skulle göra mig så glad. Så äkta och så nära var dina tankar, och din gråt fick mig att känna styrka. Styrkan jag känner är din, den finns där vilande i din gråt vännen. Och jag kan inte lova, och jag ska inte försöka med saker jag inte vet något om. Jag kan bara sitta här med en kopp te och lyssna på det vatten som faller, och tillsammans kan vi kanske misstro och misströsta tillsammans...till slut ska du ändå se dig själv, hoppas jag som sett dig så länge. Du är så stark och jag anar dig bakom ridåer av tuffhet och hårda attityder. Din mjukhet blir uppenbar emellanåt, och då välkomnar jag den.
Ett glas saft?
En bulle?
Jamenvisstdetärklartvarsågod.

Välkommen.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-18 15:50



Bookmark and Share


  Spir@
Fint skrivet till vännen =)
2009-05-18

  Måna N. Berger
Fint om vänskap! "Vänskap är kärlek utan vingar" sägs det. Och vänner är ovärderliga, de riktiga vännerna, som stannar kvar när det krisar i tillvaron.
2009-05-18

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=_V9rKRVa5yE&feature=related

Du är så härligt vänlig och godhjärtad.

2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex