Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sjunga sånger

Jag anade att tröttheten skulle slå över mig igen, som ett plötsligt regnväder i Augusti. Jag andade att händerna skulle vila, trött, mot mina lår och att en liten hårslinga skulle leta sig ned över min kind och landa mot din axel. Nära skulle du vila, hade vi sagt. Nära skulle vi sova och hålla om varandra och när vi vaknade skulle ilskan och förtvivlan vara bortblåsta och jag skulle vattna våra blommor. Avokado, jag skulle plantera avokado.
Och sjunga sånger.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-22 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Målande text, du liksom strycker vardagen med pensel och färglägger den i dina färger. Poetiskt vackert.
2009-05-23

  Måna N. Berger
Så vemodsvackert det här var!
2009-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Den här dikten tycker jag genast väldigt mycket om!
Så varm och ömsint den känns. Och fylld av framtidstro och hopp.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex