Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om idag


Klämdag

Det blev visst en klämdag!

Jag klämde i med både jobb och övertid,
sovstund när jag kom hem,
hämtpizza till mat,
Talang och Berg på TV.

Nu får det vara färdigklämmt för idag!




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson