Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk säger så konstiga saker.


Någon sa

När jag minst anar det ska han stå där, var det någon som sa. Och jag ska inte vänta, och jag ska inte hoppas - utan jag ska leva mitt liv precis som vanligt. Som vanligt. Vad betyder det? Är inte min längtan vanlig, normal, förståelig? Är inte mina tomma nätter och svettiga lakan något andra också upplever? Vad ska jag göra mer för att normalisera min singeltid? Jag har redan hobbys, många vänner och ett intressant arbete.

Ja vad vet jag, tänker jag för mig själv.
Och dricker mitt te.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-31 12:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Din längtan är fullt legitim.
Jag vet precis vad du talar om, syster.

Det finns helt enkelt ett tomrum som bara en partner kan fylla.
Gud sade Själv att det inte är gott för mannen att vara allena. Detsamma gäller givetvis för kvinnan. Vi är skapade så.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex