Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...tog min hand och gjorde saker jag inte trodde var möjligt.

Hon tog min hand och gjorde saker jag inte trodde var möjligt.
försökte konsentrera mig, försökte hålla mig själv vid liv
hur är det möjligt?
sveket låg där och gnagde hela tiden,
för att du inte visste vilken sanning som var din egen.





Övriga genrer av JohannaMJansson
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 21:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tycker om detta!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson