Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från lodjuret meddelas på detta sätt genom att räkna upp dessa, dock här något kamouflerade (Dessvärre inte någon vidare rolig läsning, men ett tappert försök att tacka de översnälla människor vilka råkat halka med musen på min sida)


Tack till veckans läsare och applådörer, så här långt





Anders Burrstjärt
Angela Multskruv
Ansgar Vingelhake
Asketen Adventsstjärna
Bambuskottämjaren
Borratleten
Borstsamlare Brushane
Christianna Vattenkanel
Copycat Copykatt
Cykelintendent Krysta-Nuh
Cyphadel Kravattstrypare-Anderberg
Dan van Dankelidonk
Diptrykaposteln
Dovhjortsdirektör Öfverrud
Ekorrskaftet
Ementhalerprovsmakare Andrén
Energidepartementsekreterareassistent Oskarson
Eskilsson med halv gris i bagaget
Eva utan Adamskidan mot bergssidan
Eva yxar till livet
Fanfarfarfar farfar Frattelin
Folk som bor i Borås med omnejd
Fredsaktivisternas ordförande i Saskatschewan
Fryntlarekvilibristen
Fågelperspektivisten
Färghandlarbiträdet på avträdet
Galvaniseringsklanten
Garnvirkesimitatörens brorsson
Grustagsdirektör Kvartsbrant
Gunnar Knäpp von Harkelstepp
Gustavianska kyrkokörsadjunkten i Rörelsevattnet
Görningsintendent Tvärbrant
Halvclok tok
Hattifnattardansören
Hermecedes Orrboll
Hjulare Hjulare
Hojkedjans hemvist Kröktjärn
Iddevidde Klöjrom
Infinnaruppvindaren
Inez Kvartsfjant
Jupiterspanare Hårfager
Jupiterspanare Tväråker
Kanistersaltomortalen
Kedjerökaren TvåhjulsSverker
Kottekotte Kottesamlare
Kvantcyklare Fikonröv
Lagfartsomkastarlärlingen i Mesost
Lasse med Knossumkasse
LortsSvens morsa som lystrar till Laila
Mandomsprovsöverdängaren
Migilottiefteraparen Muggelotti
MP3 Ussigronniska
Narkossköterskan för Yttermora Lasarett
Näshvidsambassadör Röftass
Oantastliga Britten
Ormtjusaren från Brahmaputra
Orvar Kvarsitterist
Osselottemotte
Otursförföljde Liselott
Pantbanksassessor Frynkeldöv
Pneumatisk borr som lever uteliv
Quartsmarschalk Quentin
Ragnar Löstagbar
Rostskyddseffektiviserare Underverk
Röstbortagaren
Sarkastiska Anna-Gretha
Sotarbiträdeseleven i Runnela skog
Tillfredställarentusiasten i Tärna by
Tina Hummerskruf
Travers O. J. S. Impson
Truid E. Lutt
Urinvägsteaterns tredje direktör Örjan M.
Utanförskapare Ada Utterskutter
Utanpåtekniker Inne Ingenstanssvans
ViktigpetterSixten med Vetekransen
Walter Frannerstein
Xantippa Pippa Dick
Yxlanska överlöparstafettisten Odon Smilfhink
Zappare utan gränser/Gotlandsföreningens t f ordf
Åkersorken utan plåster
Ärkeskurken i egnafilmssuccén utan publik
Överlöpare Gränstorsk











Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-07 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP