Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Give me a shot to remember!

Give me a shot to remember!

I wanna be a Kennedy.
I wanna be a big heartbreaker, live fast and for real,
and you can follow it in the papers.

Ja, vi vill alla vara någon som syns.
Något speciellt, ha det där lilla extra som får folk att komma ihåg en.
Alla har det, men nästan ingen ser det hos sig själv.
Det finns folk som jag minns för att de hade skrikrosa hår, ovanligt många piercings, alldeles för mycket foundation, rökte hela tiden, var stupfull och spydde.
Men vill vi verkligen bli sedda och minnas för såna saker?
Det finns folk jag minns för deras personlighet. För att de, som person i sig, var speciella.  En gnistrande personlighet. För att de ändrade eller påverkade mitt liv på något sätt.
Jag kan slå vad om att om någon minns mig så kommer det vara för de förstnämnda sakerna.
Snake bites, färgat svart hår, mycket eyeliner, svor som bara den, fick utbrott, smet ut på lektionerna och rökte, snattade cider på Konsum, visade urringning för att kunna köpa tobak till pipa.
Listan kan bli lång. Så skulle min profil kunnat sett ut för ett halvår sen, kanske till och med några månader sen.
Saker som gör en minnesvärd hos andra.
Men det är inte sånt som jag vill att folk ska komma ihåg mig för.

Jag ska visa er att min personlighet är det speciella hos mig. Hur jag är, inte vad jag gör. Vad jag säger, inte hur jag säger det.
För i slutändan är det inte lika viktigt att folk minns ens, det är viktigare varför dom gör det.
Jag vill kunna vara gammal och sitta och tänka tillbaks på minnen och alla jävla dumma misstag man gjorde och säga "Fy vad dumt det var! Men fan vad det var värt det, hade så jävla kul!"
För det är bara en liten del av mig då.
Men min personlighet kommer vara densamma,
saker som gör en minnesvärd för sig själv.

Jag vill kunnas minnas mitt liv med stolthet.
Därför ska allt börja förändras nu.

Det är bara början, eller hur?
Jag ska nog ge er skäl till att minnas mig!




Övriga genrer av DrownedDoll
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-09 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrownedDoll