Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han lämnade spår av säd... av lili_samuelsson, inspirerte (min tanke om det besvärliga med att påhittade texter ses som en sorts utdrag ur en dagbok om verkligheten och effekterna av en sådan tro hos läsaren)


Kritik på en text (244)






det märkliga med föreställningar
om män är ofta att det skulle vara
äckligare att 'manligt' runka
än att 'kvinnligt' onanera
utöver att det skulle vara mer äckligt
att släppa ifrån sig sperma
än att 'bara' få orgasm...

kanske kommer föreställningen av
att kvinnan inte är medveten om
att mannen kan få tre olika slags
orgasmer och att ofrivillig sädestömning
inte är en av dem...

nu är ju sperma inte skitigt eller äckligt i sig
även om föreställningen om sperma
kanske är äcklig, sperma är ju trots allt
ena hälften av blivande liv

att en man råkar få den spilld
på andra ställen än inuti en slida
behöver inte vara äckligt i sig
det äckliga kommer väl först
om man tror att byxorna inte hamnar
i tvättkorgen efteråt

frågan om vad som är äckligt
brukar dessutom ha med tid och tidens
föreställningar att göra

kul med en text som skapar viss debatt
även om det sker på mäns bekostnad
som om texten vore
ett socialrealistiskt reportage
och inte påhittad




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 23:10



Bookmark and Share


  Sturesdotter
*skrattar*

du är ordens och upplysningarnas mästare!!!

tack!
2009-06-15

  Öknens Ros VIP
intressant och upplysande...
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP