Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förbaskat bra på att fantisera.


Kom Kom Kom

Jag inte ens önskar att jag skulle skriva om annat än längtan efter en sån där ni vet, MAN - så därför slutar mina texter inte att handla om desperata kärleksfnurror och förtvivlade förhoppningar. Jag ser det som en del av mig att vänta och längta ibland, inser jag - och det som är jag det avbildas i mina texter, i mina tankar och i mina ord. Mycket hittar jag på, det förstår ni nog, men mycket av det jag hittar på är mer sant än saker jag är med om som inte skrivs, tänker jag - och tar en till kopp te. Ibland är gränserna mellan min fantasi och mina erfarenheter svävande och om det finns en yttre verklighet (det finns vissa som diskuterar detta) så föredrar jag ibland den verklighet jag valt själv framför regnblaskiga oktoberförmiddagar i mitten av juni.

Kom - jag väntar på dig.
Kom - jag är trogen. Redan.
Kom - du har inget att förlora.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-15 23:34



Bookmark and Share


  blaite
Du e dig lik..skum härlig text..
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex