Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa män är charmörer....helt klart...!


Skönhetens källa

Det synes mig otroligt
att jag så nära skönhetens källa,
inte skulle undfägnas
finna något annat
än dess drottning!




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-20 23:49



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vacker
2009-06-21

  Larz Gustafsson VIP
En charmör, alltså...
I övrigt måste det ju vara Gud som är skönhetens källa.
2009-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Önskar jag vore en av dem.
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex