Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett val

Jag har ett val
Det måste jag ha
För jag är trött
Trött på att låtsas vara
någon jag inte är
Trött på att leva
bakom de beskyddande murarna av lögner

Är det så det ska vara?
Är det vad som menas med att leva sitt liv?
Att låtsas?

Om de inte accepterar mig för den jag är,
är de då vänner
värda att kalla sig för vänner?
Jag har ett liv
Jag har ett val

Bakom masken,
Bakom muren jag gömmer mig själv bakom,
finns den jag faktiskt är.

Men jag är svag
Vågar inte visa mig själv
Vågar inte,
Rädd
för att synas

Men jag har ett val
och jag måste ta chansen




Dagbok av BrokenAngel
Läst 95 gånger
Publicerad 2009-06-29 22:38



Bookmark and Share

  BrokenAngel
BrokenAngel