Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

Vad får dig att minnas, mina bilder
etsade in - brända ögonblick
i hjärnbarkens vävnad.




Övriga genrer av Nightngale
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-03-10 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale