Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten tuva kan stjälpa stort lass

Förvandlar lätt en sanning
till något som ej är

vrider helt enkelt något till
dess absoluta motsats

om den inte fanns skulle
det ogjorda redan vara gjort

i sin omgivning
har den kraft och styrka

den viktigaste bokstaven
i svenska språket

O




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-28 16:24



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*L*
så kan man också se det!
2009-07-30

  anits VIP
Alldeles sant
2009-07-28

    ej medlem längre
Bra skriftat!
2009-07-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
O så sant!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm