Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man hoppas ju på att tillräckligt många svenskar har någon form av musiköra eftersom så många fina artister kommer ur den svenska visskattens plantskola och folk i sverige ännu köper, skapar och lyssnar till just musik


Svenskar är helt unika i världen




Enligt en undersökning
är svenskarna
det enda folket i världen
som klappar i baktakt

till musik
man får förmoda
att de trots allt lyssnar på




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-14 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP