Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök to beskriva the small world itself


In the very evening händer det saker





Ibland mr Walker
walk and talk
like an word inarie man*



*a not just one
ordinarie djungelwordspråk




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 13:20



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
På kvällen när själva dagen stänger butiken kan man våga skoja lite...och härma alla möjliga varelsers språk?!
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP