Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"The True Atheist" inget hat...


Ateism är inte mitt hat
är inte misstro
ej trolös.

Endast tro på verkligheten
min verklighet.

På människan
på kärleken
på naturen
och hoppet...

På dej
och
PÅ MEJ!




Övriga genrer av Muppin
Läst 571 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-27 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppin
Muppin