Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm, ibland tror jag att jag är lite galen ...


I livet finns det ingen nåd

Jag hatar dig så obeskrivligt mycket
Någon gång när du fortfarande är i ett stycke
När du sitter där och gråter och ber
Ska jag sy ihop dina läppar så att du inte längre ler
Jag ska trycka ihop dina lungor så du knappt kan andas
Dina gråtande ögon ska sandas
Jag ska rycka av ditt hår
Hela din kropp ska täckas av djupa sår
Du ska inte kunna gå, dina ben ska brytas av
Du förstår jag är bara en kärlekenes slav
Älskling, rummet är låst med kod
Skrik på hjälp, skrik efter nåd
Ingen kommer höra
Och du kan bara gissa dig till vad jag ska göra
Jag ska slå dig med en hammare som slår rytmen ur ditt hjärta
Du ser, utan att du märkte det fick du mig att gå igenom precis samma smärta
När ditt bröst är uppsprättat
Ditt skrik blir tystnad, min lycka blir lättnad
Din hals får hänga från ett rep i taket
Och ditt hjärta blottas naket
Skär bort dina ögon, din söta näsa
Ditt hemsökta ansiktsuttryck ska inte gå att läsa
Det är lugnt, din kropp kommer brännas
Det kommer inte kännas
Smärtan och tortyren betydde din död
Samma smärta fick min inre röst att bli hörd
Nu när jag har gjort mitt
Så är vi äntligen kvitt
Vi har känt samma sak
Repet dras åt min hals, snart hänger vi från samma sak
I ett brinnande rum med kod
Älskling i livet finns det ingen nåd




Övriga genrer av DrownedDoll
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 01:26



Bookmark and Share


  Knickedick
Du rimmar bra och du skriver av dig det du vill säga, mycket myclet bra. Jag blev tagen av orden och jag hjälpte dig att stycka och slakta. Sig till mig om du behöver hjälp igen
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

DrownedDoll