Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del historier har helt enkelt ingen märkbar poäng och även sådana historier måste ju få finnas, inte sant?


Något annorlunda resultat?




Petra är ute och vallar sin pajsare i skogen när hon plötsligt hör honom säga något hon väl aldrig hört honom säga förut.
-Jag är transvestit sade Peder till Petra.
-Det är du väl inte. du har ju killkläder på dig.
-Jovisst. Men jag är en sådan där pajsare som klär ut mig till tjejsare som klär ut sig till kille för att visa att det även finns tjejsare som är transor.
Här vek sig Petra av skratt så att Peder var tvungen att ringa efter en ambulans som körde in i skogen och hämtade hans hjärtas kära. En havsörn siktades utanför Möja och där kunde man höra någon stå och sjunga något om att inte bry sig om en tröja.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP