Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att tänka på...

Om man lyssnar till sina känslor
får man spendera många långa nätter
sökandes i mörkret...

Om man inte lyssnar till sina känslor
får man spendera en evighet
sökandes i mörkret...




Övriga genrer av Muppin
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-01 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppin
Muppin