Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbrisen.

En ljuv afton, en varm bris smeker den silkeslena sommarluften.
Det är en frisk kväll. Du, min prinsessa, får mitt hjärta att slå extra slag.
Det pulserar skönt i bröstet när min enkla blick blir besvarad.

Till slut letar sig nattens tempererade luft fram till vår plats.
Ty ingen kyla biter på den värme vi anbragt oss.

Surr, och åter surr. Myggbett.

Vin, och frosseri omrört med vällust.

Surr, och åter surr. Förförd.

Så innerligt fantastiskt. Inte ens en dröm hade förmedlat känslorna på det perfekta sött som prinsessan gjorde.

Ner ifrån molnet. Glidflyger.




Övriga genrer av Player
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 20:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
sista raden satte avslutet så snyggt
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Player