Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

dra sönder
Dra sönder!
DRA SÖNDER din själ
Ge ena halvan till Gud
Och andra till Djävulen
Så kommer du ingenstans




Övriga genrer av spez
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spez