Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära mitt hjärta

nära mitt hjärta
finns den som ger mig rätt stöd
som var svår att finna

lämnar mig aldrig
besviken och hängande
alltid upplyftande

vissa förstår ej
medans andra vet precis
svårigheten med att







....hitta en bra BH





Övriga genrer av Maria Malm
Läst 348 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-09-01 14:54



Bookmark and Share


    snöö
Ja visst är det svårt! Tycker om när du som i denna text ger ett oväntat slut. Kul text!
2009-10-06

  glittertindra
rätt support är av största vikt, tyngden på axlarna måste lättas och omfamna livet på rätt sätt... alltid närvarande på sitt synliga, osynliga vis...
2009-10-05

    ej medlem längre
upplyftande rolig :-)
2009-09-29

  erkki
Visst kan man skriva dikter om livets små förtretligheter. Stora med för den delen. Nära hjärtat-problematiken brukar dock inte vara så bokstavlig. Men förstås. Vi poeter är ju bokstavsmänniskor.

Sakfrågan är inte mitt problem, men jag vet en som med framgång löser sådana problem i Göteborg. Butiken heter Korsetten.
Skoj dikt!
2009-09-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Aha ha ha...visst, ibland bara de skaver, är för små, allmänt irriterande...Men icke denna dikt, den fick mig att le..Hurra för dig!!/B
2009-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Supportcentralen!
Kvällens garv!
2009-09-01

  anits VIP
Jag förstår, det är inte lätt......
2009-09-01

  Carola Zettergren
Jag förstår precis...superbt!!!:)
2009-09-01

    ej medlem längre
Håå vilket avslut! Missvisande dikt - gillas!
2009-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
En BH har jag
hittat som passar
perfekt... Men det har
tagit år att nå dit men
den kostade skjortan!
2009-09-01

    Bodil Sandberg
hahaa jag ska iväg och köpe BH imorron..inte det lättaste nej
2009-09-01

    eva m h
:-)

Ja det är inte lätt!
2009-09-01

  aol
så överraskande ler
2009-09-01

    Annika J
Visst förstår jag! Roligt, överaskande slut!
2009-09-01

  stenen/ Yv Ericsson
Haha, så sant. Det är svårt.
2009-09-01

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Det lär vara nog så svårt i dessa tider enligt min fru... Hälsar vännen Fredrik
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm