Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personen i brevfilmen är som vanligt en annan människa än poeten själv


Jag tycker om dig...






…har åsikter
om din person

du är bara en idiot
vilket dels står för
att du inte är flera

bara en enda
på något vis tillintetgjord
i mina dömande ögon




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-02 12:49



Bookmark and Share


  Svart svan
Jag tror att jag begriper dikten, men jag undrar vad "brevfilmen" är för något?
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP