Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En film bör absolut vara fylld av åtminstone en gnutta humor och stolthet, en film som saknar dessa ingredienser är inte värd att kallas för en film


Om man i hela sitt eländiga liv...






...bara skall drista sig till att se en enda film
med titeln

'Mannen som ville bli kung'

så skall man absolut drista sig till
att se just den filmen
eftersom den innehåller
så mycken underbar underhållning
med två eller tre
av de bästa av underhållare

Michael Caine
Sean Connery
samt
Christopher Plummer

filmens titel?

Jo, den skulle du allt bra gärna
vilja känna till nu när jag
börjat berätta om den...

...men okay då...

den heeeeteeeer
helt enkelt

'Mannen som ville bli kung'

efter en bok av hedersknyffeln
Rudyard Kipling




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP