Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra kväll


Känner mig lugn
Familjen är samlad
Vi har ätit tillsammans
Nu hör jag barnens skratt
ifrån ett annat rum
Själv sitter jag i soffan
En bra film på TV
Två katter och en hund
ligger bredvid mig
De vill ha min närhet
En sådan kväll som nu
ger mig mod och kraft
att återigen känna glädje




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 23:56



Bookmark and Share


  AjBi
Det är vid de tillfällena du samlar kraft.
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson