Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del varelser har korta liv och andra är blott en dagslända's


En smula ödesmättat?






Det var en gång en grapefrukt
som låg i fruktdisken och kände sig ensam
mitt bland alla de andra frukterna.

En dag slöts den i en flickas hand.
Den mötte först döden för kniven
sedan slukades dess själ och
uppgick i den flickans, då var den fri




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP