Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtgärder.

Vad finns det att göra när hjärtat är så enträget.
Ta ifrån mig viljan att älska, beröva mig den fysiska möjligheten att uttrycka kärlek, skrämma mitt förälskade sinne?
Ta mig ifrån detta förgjorda tillstånd. Det tär på mig.




Övriga genrer av Player
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hemskt hemskt, och bra skrivet.
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Player